3 Råd til at Gøre Din Legeplads Sjovere for Børn

Vi elsker at arbejde på legepladser, og intet gør os lykkeligere end at være involveret i spændende projekter, der fanger børns fantasi. I vores daglige arbejde bruger vi linjer til at formidle og fremme orden, maksimere plads og sikkerhed, men en række legepladser giver et helt nyt formål til den malede linje – sjov.

Her er vores bedste råd til, hvordan du kan puste nyt liv i din Uniqa legeplads

1 – Lyt til børnene

Spørg børn, hvad de vil have. Det lyder så indlysende og simpelt, men vi ser mange gange, at børnehaver, skoler og kommuner ikke inddrager børnene i den kreative proces, som til sidst fører til en udførelse plaget af gætteri. I stedet foreslår vi at du inkluderer børn i designprocessen. Tal med dem. Spørg dem, hvad de synes, ville være sjovt. Find ud af hvordan de tænker. Mellem nogle af de mere besynderligere ideer vil der også være nogle, der kan være brugbare, og som vil fange deres fantasi og give dem timer af endeløst sjov.

2 – Variation!

Hvor meget variation der er på din legeplads, er kun begrænset af fantasi. Børn elsker forskellige og varierede aktiviteter, så sørg for, at legepladsen har blanding af funktioner, som kan skabe en mere eventyrrig oplevelse.

3 – Farve

Ved at bruge en seriøs mængde farve kan du puste nyt liv i en gammel legeplads eller tænde gnisten og skabe wow-faktoren i en ny.

Brug af et farverigt udvalg af markeringer kan bidrage til at skabe et vidunderland for børn, der vil holde dem beskæftiget i flere timer. Det er vigtigt at bruge mærkningsprodukter, der er UV-resistente for at sikre, at du får langvarig værdi ud af din investering.