5 tips til at bruge din sækkevogn

Hos Ergolift er vi helt vilde med sækkevogne. Er alle ikke det? De er en genialt enkel opfindelse, og yderst nyttige, når man skal transportere ting en kort afstand. Men som med alt andet er der en rigtig og en forkert måde at bruge dem på. En ulykke er det sidste, du mangler, især en, der nemt kunne have været undgået.

  1. Læs videre for 5 praktiske tips, der vil øge både din effektivitet og din sikkerhed.
  2. Når du bærer eller flytter gods eller læs, kan rygskader være meget almindeligt. Siden hele ideen med en sækkevogn er at gøre processen lettere, må du aldrig trække den, når du flytter ting. Når du skubber sækkevognen fra Ergolift, er det ikke blot mindre anstrengende for dig, men der er ingen risiko for, at læsset falder på dig, hvis du pludselig standser.
  3. Mens vi er ved faldende læs, skal du, før du begynder at flytte dig, sørge for at læsset er surret godt fast med en kraftig nylon rem. Før brugen skal du inspicere den og se, om den er flosset op, i stykker eller har andre tegn på at være beskadiget.
  4. Du kender godt mennesker, der tager ud at handle og forsøger at bære alle poserne ind på en gang? Når du bruger en sækkevogn, skal du passe på, du ikke er en af dem. Hvis du overlæsser den, er det mere sandsynligt, at læsset falder sammen, så hvis det er nødvendigt for dig at dele et stort læs op i flere mindre læs, skal du gøre det.
  5. For mindre læs er det i orden at bruge en 2-hjulet sækkevogn. Men hvis dit læs er tungt, skal du være fornuftig og bruge en 4-hjulet sækkevogn. Den fordeler vægten mere ligeligt, og den er meget lettere at bruge.
  6. Vær omhyggelig med personbeskyttelsen. Et godt par læderhandsker vil holde hænderne sikre, hvis læsset har skarpe kanter. Et godt par sko, såsom støvler med stålforstærket tå, vil holde fødderne sikre, hvis hjulene kører foden over eller læsset falder.