Tips, du bør overveje, når du køber en bordvarmer til terrassen

Udendørs terrasser er et dejligt sted at slappe af eller hygge med venner og familie, men dårligt eller koldt vejr kan gøre terrassen ubehagelig og ikke indbydende. Det kan være meget dyrt at ombygge en terrasse til udestue, og hvis du gør det, får du så heller ikke har alle fordelene ved en udendørs terrasse længere. En nem løsning til kølige sommeraftener eller efterårsdage er en udendørs Solamagic terrassevarmer. Disse små varmeapparater er en fleksibel måde at holde dig lun på, mens du nyder at være udendørs. Men der er en masse muligheder at vælge imellem, så se disse tips for at finde ud af, hvordan man køber en bordvarmer til terrassen.

img_9067 (1)

  • Opmål området

Find ud af, hvor stort et område, du ønsker at opvarme, før de køber et varmeapparat. Det er slet ikke godt at ende med et varmeapparat, der ikke er beregnet til den plads, du har, og et alt for stort varmeapparat vil gøre området alt for varmt. En typisk bordvarmer til terrassen vil opvarme et areal mellem ca. 150 cm og 360 cm. Et mindre varmeapparat på 10.000 BTU er tilstrækkeligt til et område med en 150 cm radius. BTU er den enhed varme eller energi måles i for varmeapparater. Du skal bruge flere BTU for et større område eller flere varmeapparater, hvis du har flere borde.

  • Vælg en energikilde

Bordvarmere til terrassen kan køre på el, propan eller naturgas. Elektriske terrassevarmere skal have strømforsyning i nærheden, og der er altid problemet med, at ledningen eller forlængerledningen kan komme i vejen. Propanvarmere kan benytte genopfyldelige tanke eller engangstanke, og det er vigtigt at vide, hvilken type, varmeapparatet bruger, før du køber dem. Naturgas anvendes almindeligvis ikke i bærbare varmeapparater, men det kan være meget nyttigt i stationære varmeapparater, især i vægmonterede varmeapparater. Det er godt at have en idé om, hvor du skal bruge varmeapparatet, før du vælger energikilden. Propanvarmere er perfekte til brug på en række forskellige steder, såsom terrassen, garagen og redskabsrummet, da de kan placeres på flere overflader. Et elektrisk varmeapparat kan være vanskeligt at bruge, hvis der ikke er strømforsyning lige i nærheden.

  • Tjek sikkerhedsfunktionerne

Bordvarmere fås ofte med en automatisk afbryder til, hvis ovnen vælter, eller hvis apparatet har kørt for længe. Denne funktion er god at have omkring kæledyr eller børn og for en generel følelse af sikkerhed.

  • Match din indretning

Der er tusindvis af stilarter, farver, faconer og størrelser, hvorfra man kan vælge en bordvarmer til terrassen. Så efter du tager beslutninger om BTU, energikilde og nødvendige sikkerhedsfunktioner, er det tiden til at blive kreativ og vælge den perfekte varmer til indretningen på din terrasse.